keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Kerettiläisiä kerrakseen!


Ei näköjään tarvitse käyttää edes kahvia vahvempia huumeita alkaakseen nähdä hyvin, hyvin kummallisia... uutisia.

Uutisissa kerrottiin, että malesialainen nainen nimeltä Kamariah Ali tuomittiin islamilaisessa sharia-oikeudessa kahdeksi vuodeksi vankeuteen. Naisen raskas ja anteeksiantamaton rikos oli se, että hän kuului kaksikerroksisen talon kokoista teepannua palvovaan Sky Kingdom (Kerajaan Langit) -kulttiin ja uskoi pannun symboloivan taivaasta tulevaa rakkautta.

Siitäs sai mokoma vääräuskoinen kerettiläinen! Ettäs kehtasikin! Tuommoinen pyhäinhäväistys! Jos minä olisin ollut tuolla tuomarina, niin olisin antaa rapsauttanut ainakin neljä vuotta ehdotonta. Oikeusistunnon aikana olisin rypistellyt vihaisesti kulmiani ja paukuttanut nuijalla pöytää, mitään selitysvikinöitä kuuntelematta. Antanut vielä lisärangaistukseksi joka-aamuisen katumusharjoituksen. Mustana!

Että ihan TEEpannua on iljetty mennä palvomaan! Että on päässyt unohtumaan semmoinen jumalainen tosiasia, kuin että kahvi on sinun jumalasi, älä palvo muita juomia. Kahvi on ainoa Jumala ja Kahvipannu hänen temppelinsä! Murukahvi ainoa poikansa ja Java Monster pyhä henkensä.

Kyllä on tuo pakana-jumalien palvonta ja silkka jumalattomuus mennyt sellaisiin mittasuhteisiin, että ihan sylettää.

Toista se oli ennen aikaan kun ihmiset uskalsivat nousta kuningastakin vastaan, kun tämä yritti kieltää kahvin palvonnan. Mokoma juudas pannasi kahvin juonnin kolmeen otteeseen valtiopäivillä, mutta joutuipahan lopulta antamaan periksi.

Joten pysykää vahvoina uskossa, oi Mustan Nektarin Temppelin sisaret sekä veljet ja muistakaa, että:

Me sentään uskomme Jumalaan
Kahviin Kaikkivaltiaaseen,
kahviin joka olet pannussa.
Taivaan ja Maan Juomaan
Sekä hädän hetkellä Muru Kahviin...
ja Java Monsteriinkin silloin tällöin.

Pääsisiköhän tällä uudella uskontunnustuksella Hannu Salamaksi Hannu Salaman paikalle, jos vielä vähän eteenpäin kehittelisi? Kun tämä sananvapausasiakin on tällä hetkellä niin kovasti muodissa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa ironiaa, herkullista tekstiä!! Hannu Salamasta ovat tietty ajat ja jumalanpilkan rajat muuttuneet, mutta kehittele vaan ihmeessä eteenpäin! Lisää tätä janoaa koko Blogistanian kahvikansa! (Tai yksi toinen kahvikissa nyt ainakin...)

Vakavammin, koko sananvapausaihe ja sen erilaiset tulkinnat ja rajanvedot ovat kyllä niin monisyisiä juttuja, että nostan hattua jokaiselle, joka pystyy siitä oman vankan kokonaiskäsityksen muodostamaan ja vielä muille selkeästi muotoilemaan. Itse en jaksa edes yrittää. Siihen olen aivan liikaa toisaalta-toisaalta -tyyppi. ONNEKSI en ole tuomari tai muutenkaan asemassa, jossa olisi pakko tuollaisia merkittäviä, muiden elämään vaikuttavia linjanvetoja tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapaus sikseen kun kaffesta on puhe! Jumalauta, näissä blogeissa EI pilkata kaffenjuojia (eikä uutisissa). Nih!

TA-MIIT kirjoitti...

Kahvi ON vakava asia.

Just give me coffee and nobody gets hurt!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pääsit mun uneen viime yönä! Koko uni oli varsin ihmeellinen, sinä ja minä muodostimme nimittäin _pokerinpeluu_ tiimin. Meidän piti pelata pokeria vaarallisia venäläisiä rikollisia vastaan, ja olit unessa huolissasi siitä, että riittääkö ruskea vyö pelastamaan meidät mahdollisesta taistelusta. Minä uskoin vuoren varmasti, että se riittäisi. No onneksi ei sentään menty ihan taisteluun asti sentään.. :D

Hauskaa unessa oli myös se, että minä ymmärsin ja puhuin sujuvasti venäjää ja olimme tosiaan pokeriammattilaisia, ja oikeasti en siis ole venäjän- enkä pokerintaitoinen pahemmin.

TA-MIIT kirjoitti...

Ou nou, nyt täytyy kyllä lähteä vintille harjoittelemaan ruosteessa olevia tekniikoita.

En ole kyllä ikänä pokeria pelannut :)