keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Ugly Bat Boy

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli netti-Iltsikassa kans, siis pari toooooosi pahaa kuvaa. Huh, mikä kissa. Vois olla aika pähee kotona - tahtoo?!

Ana kirjoitti...

Ekana tuli mieleen että jaiks, mutta kun niitä silmiä katteli vähän aikaa, niin pakko todeta että kissahan se. Eikä nyt niin kauheen rumakaan... koska eihän kissat oikeestaan voi olla rumia, eikös näin jo sovittu jossain..? :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole ruma... mutta erikoinen ja harvinainen, kauniit kissansilmät omaava, hurmaava kissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo kissa jokin uusi jalotuksen tulos? Minusta sillä on sympaattinen vanhan naisen viisas naama.

ColibriDreams kirjoitti...

Nyt ei kyllä pysty olemaan samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa, tuo on hirveä. Karvattomat kissat ylipäätään ovat rumia.No, on videon kissalla sentään kauniit silmät, ja naama vielä menettelee.

Työkulttuurikirjoitukseen piti vielä kommentoida, että Meksikossa ilmeisesti kuvitellaan, että on tehokkaampaa istua 10 tuntia töissä, vaikka mitään ei tekisikään, kuin tehdä hommat nopeasti ja tehokkaasti. Useampikin tuttu joutuu olemaan toimistolla iltamyöhään, vaikka hommat olisi saanut hoidettua jo päivällä. Eräs tuttu kiroili työnarkomaania pomoaan, joka istui aina tosi myöhään toimistolla. Kukaan muukaan ei sitten voinut lähteä kotiin, koska ennen pomoa häipyminen olisi antanut huonon ja laiskan vaikutelman. Onneksi olen vielä jonkin aikaa yliopistolla turvassa täkäläiseltä työelämältä. Jo seksististen ja rasististen työpaikkailmoitusten (myyjättäriltä voidaan hyvin vaatia vaikka tiettyä vaatekokoa ja johtajaksi hakea suoraan miestä) lukeminen saa repimään hiuksia päästä.

TA-MIIT kirjoitti...

Luulen, että UBB on jokin pitkäkarvaisen rodun ja sfinxin vahinkoristeytysmutaatio.

Vaikka itse en tykkää yhtään siitä, että kissoja jalostetaan esim. karvattomaksi, niin tämä monsteri kyllä jotenkin haali sympatiapisteet omakseen. Hänellä on sentään hienot, maagiset silmät :)

Minusta tuntuu siltikin jotenkin kamalalta katsella paljasnahkaista kissaa, kun ajattelen heti, miten haavoittuva iho sillä voikaan olla ilman karvojen suojaa. En pidä ihmisen pentujakaan (tai niitä ruttunahkakoiria) mitenkään erityisen viehättävinä juurikin siksi, kun ne ovat sellaisia paljaita poimusäkkejä.