lauantaina, kesäkuuta 13, 2009

Chinese MadCook

Viime yönä naapurimme Mestarikokki taisi ylittää itsensä ruuanlaiton saralla.

Noin kolmen aikaan yöllä vielä valvoessani, alkoi karsea savunhajahdus hiipiä asuntoomme ovemme alta. Kurkkua kävi karvastelemaan ja silmiä kirvelemään. Kävin eteisessä toteamassa että naapurin puolelta nousee porraskäytäväämme sellainen kääly, että saattaisi epäillä hänen pitävän vähintään yksityiskrematoriota seinän takana.

Päättelimme tuoksahduksista, että tällä kertaa kiinalaisella kulinaristillamme oli valmisteilla pannulla paistettua kylpykumiankkafilettä pesusienikastikkeella ja suihkuverhohomeella höystettynä. Voi olla, että mausteena oli myös hyppysellinen helvetistä louhittua rikkiä.

Oli pakko evakuoitua makuuhuoneeseen, sulkea ovi ja avata kaikki ikkunat, että pystyi nukkumaan tukehtumatta.

Etninen keittiö on iloinen asia. Pitäisiköhän pyytää Tunna ja Riku naapurille syömään?

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Voi ei,muistan tuon aikaisemman postauksen. Eiks ole mitään tehtävissä, vaikka lähettää pienellä epämiellyttävällä jollain terästetty ruokalahja.....

shaoli kirjoitti...

Kokeilkaa laittaa uuniin jotain suomalaista herkkuhajua, kuten maksalaatikkoa, hernekeittoa tai kaalisoppaa. Jospa se naapuri lähtisi karkuun.

TA-MIIT kirjoitti...

Voi, nuo suomalaiset ruuat olisivat vielä sulotuoksuisia verrattuna siihen ongelmajätekäryyn jonka naapuri saa aikaan. Välillä käy mielessä, että ei se voi olla edes mitään ruokaa josta moinen haju lähtee.

Hahaa, pitäisiköhän ujuttaa joku stinky-fish (anjovis tms.) naapurin oven rakoon ennen lähtöä...