tiistaina, syyskuuta 15, 2009

Absorbing SunlightIntiaanikesä. Ulkona on ihanan kuuma. Unikot ja muut myöhäiset kukkakaunottaret kukkivat Koroisten niityllä. Perhosetkin vielä lentelevät.

En aio jättää auringonvalon absorboimista ja yhteyttämistä kasvien yksinoikeudeksi, vaan imen valoa itseeni ja valmistan siitä endorfiinia.

7 kommenttia:

suklaahirviö kirjoitti...

Ihania kukkakuvia! Itse en kyllä tunnistaisi noita, olen tosi huono tunnistamaan kasveja. :)

Mua tänään oikein ahdisti, kun olin liikkeellä ja oli aurinkoinen päivä. Aloin ajatella, että entäs jos tämä on jo se VIIMEINEN.. ja syksy rysähtää niskaan!! Jotkut ihmot olivat oikein t-paita päällä tänään. Itsellä oli takki, oli siellä kumminkin sen verran viileää.

TA-MIIT kirjoitti...

Tämän ihanuuden pitäisi vielä jatkua jonkin aikaa, nauttikaamme siis täysin rinnoin :)

-stjtr- kirjoitti...

Pannaan se korvien väliin ja kaivetaan esiin muutaman kuukauden päästä. Muistetaan, että kevät tulee tosi pian, tajutaan oma kuolevaisuus, ehkä vähän ahdistutaan, mutta sitten tajutaan, että kas, elämä on tällaista, ylä ja alamäkeä. Nautitaan intiaanikesän muistosta.

varjoyrtti kirjoitti...

Kyllä onnistuu. Paat lasipurkkiin ja kannen tiukasti kiinne. Talvella voit sitten varovasti nuuskutella, sanos Röllö.

TA-MIIT kirjoitti...

Täytyy vaan koittaa. Toistaiseksi ainoa Suomen talven selätykseen soveltuva taito on löytynyt itsepuolustuslajeista.

Varjoyrtti, valon säilömisestä tulikin mieleeni, että kirkasvalolampulla on minuun mitä omituisin vaikutus: tulen moisen läheisyydessä ihan maaniseksi ja posket alkavat punoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Lainasin ekan unikkokuvasi duuniin taustakuvaksi, kun se oli niin lumoava. Toivottavasti et loukkaannu...?
terv. nimim. 'tält pualt jokke', joka ei o kyseistä Koroisten niittyä löytänyt vaikka etsi (vai oiskohan se jossain vaiheessa välillä niitetty pois...?)

TA-MIIT kirjoitti...

Anonyymi, en loukkaannu, voit käyttää kuvaa taustakuvanasi. Laitan nettiin vain sellaisia kuvia (ja pienellä resoluutiolla), joiden mahdollinen kopioiminen ei haittaa itseäni.

Niitty on jotakuinkin sitä Koroisissa olevaa "kahvilaa" vastapäätä. Kesällä siellä oli tosi ihanan näköistä. Vielä lauantaina siellä ainakin oli muutama sinnikäs unikko kukkimassa, joskin kukkien aika alkaa olla jokseenkin ohi.