torstaina, tammikuuta 19, 2012

KATWISE
Käsistään taitavat, huikealla mielikuvituksella varustetut ihmiset ovat niin elämän ruususuola, intiaanisokeri, sahrami ja espelettepippuri! Taas kerran tuli netissä vastaan käsittämättömän lahjakas velho naiseksi. Saanko esitellä, Kat O´Sullivan, taiteilijanimeltään Katwise.

Tämä intohimoinen sielunmustalainen ja sen sata maata kolunnut maailmanmatkaaja on kustantanut seikkailunsa kehittelemällä ja myymällä sanoinkuvaamattoman hienoja mustalaisvaikutteisia tilkkuvaatteita. Sen lisäksi, että Katwisen vaatteet ovat lumoavaa silmänruokaa, ne on tehty kierrätysmateriaalista ja suunniteltu kestämään kulkurielämän edellyttämää käyttöä. Hän ei ole toki ainoa, joka tekee näitä saman tyylisiä "gypsy elf / pixie coateja," mutta nähtävästi yksi netissä näkyvimpiä.

Katwise ei pelkästään myy valmiita vaatteita, vaan hän on myös koonnut oppaan, jolla kuka tahansa voi koittaa onneaan oman haltijatakin tai kädenlämmittimien teossa: TUTORIAL.WWW.KATWISE.COM
KATWISE ETSY SHOP
Making A Katwise Sweater Coat

Inspired by awesome
Your Fantasy Costume
SIMPLY PRETTY

4 kommenttia:

Polga kirjoitti...

On upeita - tahtois HETI tuollaisen, mutt ei kyllä pysty jaksa kykene tekemään :) Hieno on... ja minäkin olen nähnyt hiukka samanlaisia muuallakin, mutta en tod. näin upeita! >O<

TA-MIIT kirjoitti...

Polga, arvelinkin että nuo asusteet olisivat varmasti sinun velhotarmaiseen makuusi!

Mietin tässä tutorialin tilaamista ja joko hurjaa yritystä tehdä itse tai villitä kaveripiirin ompelijattaret tekemään.

Nyt on ollut levoton inspiraatioviikko, olen löytänyt kaikenlaista muutakin käsityöllisesti innostavaa, kuten kissansilmäkorun:

http://2.bp.blogspot.com/-wXTrObLtU_w/TmjYZP-3DNI/AAAAAAAAAac/Lir4aTpAS1k/s1600/cats+eye+necklace+4.jpg

Kuulokkeissa on raikanut taukoamatta mustalaisvaikutteinen venäläismusiikki, josta pitääkin vaahdota heti seuraavaksi!

Polga kirjoitti...

Uuuuhhh, eilen jouduin myös venäläismusiikin valtaan (tosin uudemman, aika hienoa oli sekin; kaunista ja kaihoisaa!).

En itse uskaltaisi käydä käsiksi tuohon tutorialiin edes... valitettavasti myöskin ompeluhaluiset tuttavat ovat vähissä. Itse kyllä ompelisin, mutta tuo ohjeiden seuraaminen on meikäläiselle niin ahdistavaa :)

TA-MIIT kirjoitti...

Tilasin uteliaisuuden ja kannatuksen vuoksi Katwisen tutorialin. Saattaapa käydä vielä niinkin, että löydän itseni kaamean tilkkuvuoren keskeltä ompelemasta :) Kiinnostaisi ainakin kovasti.