torstaina, helmikuuta 12, 2009

Tulipahan vaan mieleen

Tulipahan vaan mieleen, että mitäpäs jos Timo Hännikäinen laitettaisiinkin lakisääteisesti bordelliin nuolemaan puutteessa olevan ja jo parhaan myyntipäivänsä ohittaneen mummon tussua? Tai homobordelliin ottamaan vähän parrua kakkoseen? Valitettavasti hän ei kyllä täytä naisten eikä homojen vaativia kauneusihanteita millään tavalla, mutta jos vaikka laitettaisiin sm-huppu päähän, niin jotakuta kinky-harrastajaa voisikin ehkä napata. Ja Timokin pääsisi näin kätevästi puutteestaan.

Kerättäiskö adressi?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerätään vaan. Allekirjoitan.

TA-MIIT kirjoitti...

Ärsyttää ihan sojona, kun ihmisille noinkin kipeä ja ongelmallinen asia kuin toisen ihmisen läheisyys, kosketus ja seksi pitää vetää lokaan tuollaisilla paskaheitoilla.

Saisi minun puolestani muutama noista "miesasiamiehistä" mennä bordelliin kokeilemaan, miten ihana ja antoisa se heidän hehkuttamansa prostituoidun ammatti sitten pohjimmiltaan on, kun sitä noin kovasti hehkuttavat ja muille tarjoilevat.

myytinmurtaja kirjoitti...

Ilman muuta! Näinhän saataisiin kätevästi ratkaistua myös yksinäisten vanhusten ongelma. Lisäksi sekä Timon että mummojen perustuslaillinen oikeus saada seksiä toteutuu. Kaikki voittavat.

Vakavasti puhuen: Niinpä. Tämän maailman Hännikäisten on helppo puolustaa prostituutiota, kun itse ovat niin etuoikeutetussa asemassa, ettei heille tule edes mieleen, että voisivat itse olla siinä hommassa työntekijäosapuolena.

TA-MIIT kirjoitti...

Sääli sinänsä, että kirjoittajan pitää hankkia huomio sanomisilleen noinkin "tuksumaisilla" keinoilla.

Hännikäinen ei vaikuta muiden kirjoitustensa perusteella mitenkään pölkkypäältä, päinvastoin, mutta on silti ottanut arveluttavan riskin käyttäessään tuota oksettavaa bordellikorttia. Huomasin ehdotuksen ilkeämielisyyden oikein alleviivautuvan kun käänsin päreessäni alkuperäisen asetelman ainekset päälaelleen.

Kuhinaa ja julkisuutta toki tuli tilauksesta, mutta kuinka moni jaksaa hypätä tuon bordellipaskaojan yli ja lukea onko kirjailijalla jotain järjellistäkin sanottavaa ilman olemisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa mieleen kiitellä täälläkin ja pläjäyttää toinen kotimainen tämänpäiväinen kammojuttu =E Mikkosilla =EEEE

http://www.hs.fi/viihde/artikkeli/Nina+ja+Timo+TA+Mikkonen+saavat+oman+tv-ohjelman/1135243652455

TA-MIIT kirjoitti...

EEEEEEEEE!

Tehkää jotain! Kansalaisliike! Vapauttakaa ihmiset Mikkosten katselusta är-yy. Vallatkaa televisioasema...

Teidän on vaihdettava piakkoin presidenttiä. Kidutus rikkoo törkeästi ihmisoikeussopimuksia!

Ana kirjoitti...

Meenoolippu, meeenoolippu... (Kun oiskin.) Kauas juna täältä vii-ee-ee-ee...