torstaina, lokakuuta 05, 2006

Vittu haisee hyvälle!

Aluksi varoitus kaikille herkkäsilmäisille ja -mielisille pikku tytöille ja pojille. Seuraavaksi tulee K18 tekstiä, jossa vilisee sukupuolielimiä ja muita nolostusta sekä poskien punoitusta aiheuttavia asioita. Mikäli olette sitä mieltä, että maailmassa on asioita joita ei saa sanoa ääneen tai kirjoittaa julki, älkää jatkako lukemista niin säästytte turhilta loukkaantumisilta.

Sattuipa nimittäin muutamia päiviä sitten okulaariin pikku-uutinen, joka rupesi korventamaan ankarasti. Jos jalkovälissäni olisi hampaat, se näyttäisi niitä irvistäen ja sähisisi vihaisesti kaikki karvat pörhöllään tämän asian tiimoilta.

Suomeenkin on näet päässyt vaivihkaa ryömimään ilmiö nimeltä tuoksulliset kuukautissuojat. Vaniljan ja kamomillantuoksua lähes näkymättömiin pikku siivekkäisiin sieltynä. Voi miten ihqua ja sööttiä! Niinpä niin. Valheita vilisevät kuukautissuojamarkkinat hyötyvät rutosti siitä kun vapautuneita ja ruumiiseensa riemulla suhtautuvia naisia muilutetaan vaivihkaa takaisin ruotuun ja palaamaan vanhoihin ahdistaviin ajattelumalleihin. Kohta siteissä on kenties jytyä desinfiointiainetta, jolla saisi autotallin lattiankin pestyä ja tuoksu sitä luokkaa, että wunderbaumitkin jäävät kakkoseksi.

Naisten ulkonäön halveksunta ja kauneusfasismi eivät riitä, vaan pitää lanseerata vielä tämäkin neuroosien aihe uuteen kertaan. Eikö Rosa Meriläisen rintanapillaan rohkeasti mainostama "vittu haisee hyvälle" - lasusahdus mennyt sittenkään perille? Kertokaa minulle pliis, ettei tuollaisia naurettavuuksia edes osta oikeasti kukaan. Nyt taitaisi olla viimeistään aika lähteä barrikadeille polttamaan muutama oolveissi ja lipresse. Paitsi ettei minulla ole yhtään sidettä poltettavaksi, kun kaapissani nököttää ne korvannut mainio kuukuppi.

Naisen sukupuolielimeen kohdistunut inho ja halveksunta eivät ole mikään uusi juttu. En tiedä miten kauan kieroutuneet valtaapitävät instituutiot ovat harjoittaneet pillun halveksuntaa ja opettaneet naisiakin ankarasti vihaamaan jalkoväliään ja sen eritteitä. Jokatapauksessa kauan. Kyse ei ole mistään ihan pienestä ja viattomasta vitsimielessä esitetystä asenteesta. Tuollainen halveksiva ajattelu ei voi olla vaikuttamatta ikävällä tavalla naisten minäkuvaan. Se synnyttää valheellisia harhoja siitä, että omassa ruumissa olisi muka jokin hävettävän saastainen ja likainen kolo, jota pitää (Birdyä mukaillakseni) jynssätä pulloharjalla ja kloriitilla sekä paketoida vielä varmuuden vuoksi tuoksuvaan käärinliinaan, ettei se vain pääse haiskahtamaan kenenkään nenään. Se, että tätä soopaa koitetaan vielä nykyisinkin syöttää väkisin naisille, on mielestäni niin pöyristyttävää, että sielu menee karrelle. Tällä valheella tärvellään luonnollinen suhtautuminen omaan kehoon ja saadaan ihminen alistettua turhaakin turhempien tarpeiden orjaksi. Kukaan Birdyä ja Rosaa lukuunottamatta ei tunnu innostuneena kailottavan julkisesti siitä, että itse asiassa pillu on hyvinkin hygieeninen itsepuhdistuva elin, jonka vielä kaupanpäälle erittää urokset villeiksi ajavaa tuoksua, kopuliinia.

Sen sijaan ihmiset peittävät omat tuoksunsa ärhäköiden parfyymien alle. Eikä yhtään murehduta se, että omat luonnolliset feromonit menevät hukkaan. En muuten todellakaan usko että ihmisen feromoneja aistiva vomeronasaalinen elin hullaantuu jostain tuoksuresedan, neilikan tai magnolian lemusta siten, kuin itselle sopivan kumppanin houkuttelemisessa olisi edullista. Miehenkin puhtaan (ei puoli viikkoa hautuneen ja bakteerialusstana toimineen) hien tuoksu on monin verroin miellyttävämpi kuin yhdenkään partaveden keinotekoinen lemu. Tietääköhän monikaan ihminen edes miltä oma puhdas hiki tuoksuu?

Enkä tässä räyhäyksessäni tietenkään vaadi, että alapään peseminen pitäisi lailla kieltää. Totta kai nyt kuka tahansa järjellinen kaksijalkainen tajuaa sen, että pesemätön paikka joka hautuu ja muhii päiväkausia, alkaa hajahtaa eikä ole millään tavoin miellyttävä elämys. Miehilläkin lienee kokemuksia terskan alle kertyvästä sulatejuustosta, joka peittoaa heittämällä ranskalaisten juustojenkin hajun. Silti kukaan ei kaupittele miehille tuoksuvia kullikääreitä tai hajustettuja alushousuja. Mutta sen sanon, että terveet, puhtaat sukupuolielimet eivät haise pahalle. Jos haisevat, on jotain pielessä ja lääkärikeikka erittäin suositeltavaa.

En siis vastusta peseytymistä tai puhtautta, vaan kuulutan maalaisjärkeä hygieniakäyttäytymiseen ja siihen, millaisten hyödykkeiden kelkkaan kannattaa oikeasti lähteä. Jos kukaan ei laita hanttiin ja kieltäydy ostamasta, pian naisille varmaan myydään solkenaan jotain pimppivakuumeja jotka säilövät tämän vaarallisen elimen tyhjiöön eivätkä päästä vahingossakaan ainuttakaan pimppimolekyyliä ilmaan toisten ihmisten riesaksi.

15 kommenttia:

Mette kirjoitti...

Onneksi useimmat bloggaajat taitavat olla niin nuoria, etteivät muista aikaa, jolloin myytiin emätinsuihkeita (siis emättimeen sisään suihkuteltavia deodorantin tapaisia). Vaihtoehtoina mansikkaa, ruusua jne. En muuten ole ostanut.

TA-MIIT kirjoitti...

Uaagh. Voi kauheeta, millaista hulluutta. Voi vain kuvitella mitä hirveyksiä nuo suihkeet ovat aiheuttaneet limakalvoille ja flooran tasapainolle...

Foxy kirjoitti...

jahas, tänne pääsee taas kommentoimaan muutkin kuin sisäpiiriläiset --.

vai että vaniljaa on nyt suojissa, varsinaista kulutusjuhlaa kun sellaisia on varaa edes ostaa. tai kehitellä. ettei tärkeämpää.

no nainenhan on turvallisimmillaan puhtaaksi ja paljaaksi sheivattuna ja vain jollekin eteerisisen vaniljaiselle tuoksuvana.

Tant C kirjoitti...

Tämä on tuoksuvien rättien toinen tuleminen. 80-luvulla haisteltiin tuoksuvia pikkuhousunsuojia viimeeksi. Sitten ne katosivat valikoimista. Ei ollut ilmeisesti aika otollinen silloin. Tai tuoksu oli huono.

Meten mainitsemat emätinsuihkeet, näin sellaisen pullon kerran sukulaisellani lavuaarin reunalla. Se tapahtui Helsingissä kauan sitten. Kyllä ne olivat hienoja kaupunkilaisia, kun oli suihketta sinnekin.

TA-MIIT kirjoitti...

Nauraisin kyllä viikon, jos jonain päivänä kaupoissa olisi myytävänä peniksenraikastimia ja penissuihkeita. Onhan toki penikselläkin pieni suu, johon voisi suihkutella hengityksenraikastajaa ja varsi jolle voisi olla omat desinfioivat kosteuspyyhkeensä...

TA-MIIT kirjoitti...

Nimenomaan, vesipesu on keksitty jo aika kauan sitten. Ei se kovin iso vaiva ole virutella välineensä puhtaaksi ennen seksiä, niin ei tarvitse naama vihreänä kuolata lakanan reunaan ja levittää sitten selän takana urbaanilegendaa kummankaan riemuvärkin saastaisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä miehillekin kaupiteltaisiin ruusuntuoksuisia terskasuojia jos olisivat yhtä pellejä kuin naiset. mutta miehetpä ei oo. naiset on ite obsessoituneita kauneuteensa ja hyväntuoksuisuuteensa ym pintapaskaan, ja sillä ne viettelee miehiä ihan vaan boostatakseen omaa egoaan - ei siis ole kyse siitä että he haluaisivat miehiä. sitten vielä kehtaavat inistä kun joku raiskas. tai jopa siitä että joku panee ihan kummankin suostumuksella jotain alaikäistä hutsua. naurettavaa.

TA-MIIT kirjoitti...

Ai miehet eivät ole pellejä? Niin no.. ei tarvitse kuin vilkaista jenkkilän johdossa olevaa "maailman vaikutusvaltaisinta" miestä puhumassa pöntössään, niin tuo "miehet eivät ole pellejä" -lause asettuu oitis oikeaan kontekstiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Se on ihan nyt sivumennen sanottuna "hyvältä" eikä "hyvälle".

Jos se olisi hyvälle se tarkoittaisi että vain hyvät ihmiset haistavat yleensä mitään vitun hajua. Kyllä paha haistaa samanlaisesti.

Aggressiivia - Suomen kieliopin uusin tulokas - käyttäen voisi vastatakin yo väitteseen:

Vitut haise.

TA-MIIT kirjoitti...

Pilkun nussiminenkin tuntuu hyvälle, vai mitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä kai sitten mielestäsi myös perseen luonnollinen tuoksu on suositeltavin. No, paskat siitä. Onnea valinnoillesi.

TA-MIIT kirjoitti...

Ai anonyymin mielestä on ihan sama asia nuolla puhdasta pillua kuin kakkaista pyllyä? No se ei ole ainakaan minun ongelmani, jos nuo kaksi luonteeltaan hyvin erilaista reikää on noin suunnattoman vaikea erottaa toisistaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoijjaa. Bloggaajan kaltaiset telaketjufemakot voisivat edes kerran suhtautua asioihin järjellä eikä aina sillä "tunneälyllä".

TA-MIIT kirjoitti...

Ja anonyymin kaltaiset lampaat voisivat edes joskus käyttää kriittistä järkeä asioiden tarkastelussa, eikä määkiä aina samaa aivopestyä virttä kuin muukin lauma...

Heti on närkästynyt bää-bää ja kyynel, kun joku pelottava tyyppi uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä...

TA-MIIT kirjoitti...

Ja juttunihan muuten täysin järjellä punnittua faktaa ja huuhaan kritisointia, kun taas vitun yököttely ja halveeraaminen on pelkkää tunnepitoista hysteriaa.

Tulee mieleen eräs tänään lukemani akateemikon kommentti, että:

"Meillä on valtavasti asioita, joista ei voi puhua ilman kuonokoppaa. Eikä niitä voi näköjään edes ajatella."