lauantaina, elokuuta 28, 2010

Seven

Zepanderilta tarttui tehtävä: pitää kertoa itsestään seitsemän asiaa. Tehtävä myös annetaan eteenpäin seitsemälle.

1) Minulle on mieluisaa pitää niin monta rautaa tulessa kerralla, että joskus hämmästytän itseänikin. Normaalimoodini sisältää työtä, opiskelua, joogaa, punttia, juoksua ja kamppailua sekä lisäksi vielä lukemista, maalaamista, valokuvaamista ja kirjoittamista. Kun saan järjestää asiani ja elämäni oman mieleni mukaan, niin eteeni ei juurikaan tule tylsiä hetkiä tai ajatuksia siitä, että mitäköhän sitä sitten tekisi. Tästä tykkään erityisen paljon itsessäni.

2) Olen asunut neljä ja puoli kuukautta hotellissa töiden takia. On varsin mukavaa saada aamuisin yltäkylläinen hotelliaamiainen ja puhtaat, viikatut lakanat sekä pyyhkeet aina kun siltä tuntuu. Bonuksena käyttöoikeus saunaan ja uima-altaaseen. Ympärillä mukavat metsämaisemat. Tähänhän voisi vaikka tottua.

3) Osaan tarvittaessa tehdä todella ikäviä itsepuolustustekniikoita. Olen luvannut itselleni, että jos kimppuuni käydään koskaan niin, että henkeni tai koskemattomuuteni on vaarassa, pidän huolen siitä, että hyökkääjä menettää myös aimo palasen omaa lihaansa, kävipä minulle lopulta kuinka tahansa. 

4) Haluaisin matkustaa Sokotralle, siksi että siellä näyttää niin ihmeellisen kummalliselta.

5) Olen melkoisen venyvä otus. Jos harrastaisin pelkkää joogaa, menisin helpostikin solmuun.

6) Vastavirta on sielunelementtini.

7) Olen vannoutunut nudisti. Aiheutan taipumuksellani joskus pahennusta tiukkapipoissa.

Napatkoon ken lystää.