maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Fourth of NovemberTomorrow 4th of November is very important day.

Americans are FINALLY voting for a new president.

I hope they are not going to make another huge mistake. Please, not this time. Please, not anymore! Isn´t eight years of misery and havoc enough?

I am not even American, but my "political mental health" and sense of justice have suffered a lot during past eight years. My left-winged heart and liberal latte sucking brains have bled dry while I have been watching this Disgusting moron Dubbaya leading United States and messing around the world turning shit everything he touches.

While living here in U.S., I have seen lots of clever and cordial people mourning, feeling embarrassed and protesting loud beacause of rotten president and retarded politics. I feel really sorry for them and I am wishing they could have a better future.

Now Americans really have a chance to do something different. At least they can elect a president who wants to fix a bad reputation of United States as an arrogant and despised country.

For fucking christ´s sake Americans! Get your asses off the couch and VOTE FOR CHANGE.

I am not believing in miracles, but I believe in Change and Hope.

Please Americans, give me this time one reason to be politically happy for you.

VOTE BARACK OBAMA!


7 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Erinomaisen hieno vaalipuhe! Minä ainakin äänestäisin jo tuolla perusteella, muutenkin, tottakai ,D

# Jary kirjoitti...

Ya, such a nice (election) speech...

...ja jatketa kiälil ko kerta alotetti. Oikke mukava huamat et joku fundera samal tappa ko ittekki. Ja erikoise hiano ilmaus on toi »My left-winged heart and liberal latte sucking brains»! :-)

Juu, tämmöst ploki tartteki ruvet vähä vahtama. Kiip ap tö... ja siltappa!

Chi kirjoitti...

Obaman puolesta peukut pystyssä täälläkin! Olis se niin mahtavaa, ensimmäinen musta presidentti Valtoihin. Täällä on annettu mediassa se kuva, että Obama on vahvemmilla sijoilla tällä hetkellä. Jotenkin en kuitenkaan yhtään luota siihen sikäläiseen äänestys/vaalisysteemin, pelkäänpä että äänet ovat hyvinkin peukaloitavissa. Eihän se Puskan Yrjökään ihan puhtain paperein tainnut tulla valituksi.

Zepa kirjoitti...

AGREED, a lot.

tiikeritoveri kirjoitti...

Makee juliste!
Mutta multa on mennyt ohi, mikä on Obaman suhde kissoihin. Muuttaako Valkoiseen taloon kenties taas kissojenkin edustaja?

Tulosta odotellessa, toivotaan, toivotaan...

Ta-Miit kirjoitti...

Kiitosta tsempistä, tämä vaali on käynyt minulle melkein liian henkilökohtaiseksi.

Yhtä aikaa on ollut kriittiset hetket sekä henkilökohtaisessa, että maailmanpoliittisessa tilanteessa.

Bushin valtakaudesta alkaen pidin Suomessa yllä tiukkaa boikottia ja siihen nähden tänne muutto oli suorastaan vihollisen hallitsemalle maaperälle muuttamista.

Ja nyt. On mahdollista nähdä amerikkalaisten äänestävän AIVAN JOTAIN MUUTA. Kiesus tää on jännää, etenkin kun olen kiskonut puoli pulloa Diablo-viiniä ja pannullisen chili-sitruuna.katkarapuja naamaani illan aikana.

Jo täkäläisten ystävienkin takia toivon parasta. Heiltä loppuu toivo jos huonosti käy.

Kiihkein tuntemani Obaman puolestapuhuja on Jänismiehen työkaveri, joka tuli illalliselle pukeutuneena RITARIKSI. Hän jatkoi seuraavana päivänä matkaansa Ohioon tekemään vaalityötä Obaman eteen rakkaansa kanssa. Olen ihan liikuttunut.

Toivon että Obama tykkää kissoista, vaikka vallanhimoiset ihmiset ovat tunnetusti koiraihmisiä. Ainakin kissat ovat taatusti mieluummin Obaman puolella, kuin äänestävät ikäloppua kääkkää jonka mielestä nainen ei saa päättää edes omasta ruumiistan.

Salaisena paljastuksena: viime yönä sängyssäni oli kiihkeä kissa ja se ei ollut Jänismies. To be continued...

tiikeritoveri kirjoitti...

Koiranpennun Obaman lapset sitten uutisten mukaan saavat.

"Ainakin kissat ovat taatusti mieluummin Obaman puolella, kuin äänestävät ikäloppua kääkkää jonka mielestä nainen ei saa päättää edes omasta ruumiistan."

Hmm, halotaanpas hiusta. Olematta millään muotoa McCainin kannattaja, minusta kyllä tuntuu että noin olemukseltaan hänen tyyppisensä, nallemainen, köpöttelevä ja kolotuksiaan poteva "vanha kääkkä" olisi isäntänä jopa enemmän kissojen mieleen... Kissat eivät ole ikärasisteja, ainakaan tai varsinkaan vanhusten suhteen. Omasta ruumiistaan päättäminen saattaisi toki teemana upota kissoihin sitä paremmin: eihän monilla kissoillakaan, sukupuoleen katsomatta, ole sananvaltaa siinä, kun omistaja päättää viedä leikattavaksi...

No, tuskinpa kissojen olot ja laajemminkaan eläinoikeusasiat tämän myötä ainakaan huonompaan suuntaan kääntyvät. McCain saa rauhassa siirtyä istuskelemaan kiikkustuoliin, ja jos papparaisella on kissa joka hyppää syliin kehräämään, niin se onni hänellekin suotakoon.