sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Yrjölyhty

Satuinpa eilen kuulemaan mustahumoristisen jutun, joka on ällöttävyydestään huolimatta pakko kirjoittaa jonnekin ylös. Tämä vielä voittaisi niksi-Pirkassa ykköspalkinnon.

Olipa kerran eräällä henkilöllä pahemman laatuinen oksennustauti. Ihmisparka yrjöili kaiken mahansa sisällön sängyn vierelle asetettuun ämpäriin. Pian ämpäri alkoi haista ikävästi, mutta ryytynyt potilas ei jaksanut tyhjentää sitä, vaan otti ja kävi viemässä sen parvekkeelle.

Tuli pakkasyö ja ämpärin sisältö jäätyi. Seuraavana päivänä jäätyneestä kalikasta olisi saanut vallan ihastuttavan, vatsan sisällöllä koristellun (vrt. sitruunanpalasia ym. sisältävät geelikynttilät) yrjölyhdyn...

Sori jos pilasin päivän ruokahalunne. Mutta tällaistakin se elämä joskus on.

3 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

Uusiokäyttöä kauneimmillaan...yyh! :-D

Polga kirjoitti...

Tuota, en tiedä miten tämän kertoisi. Minulla on NYT juuri sellainen pesukonefiilis, että pesee ja linkoaa kummaltakin osastolta. Kun lisäksi söin punajuurta ja porganaa...

Molemmat tuotokset voisi sijoittaa ämpäriin ja laatia vekkulin Halloween-lyhdyn. Jäks, taidankin taas mennä, tsori!

suklaahirviö kirjoitti...

No hui..! :) Olipas karu käytännön vinkki! Kai kaiken voi oikeasti käyttää uudestaan.. Itse olen aina epäviisaasti yrjönnyt vessanpyttyyn, siinä se menee hyvä raaka-aine ihan hukkaan.. :) :) Heh!