keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Mörköjä metsäpolulla

Päivän kuva-arvoitus. Mitä metsän pimennoissa piilee? Kuva on täysin autenttinen ja photoshoppaamaton, suuremmasta kuvasta leikattu kohta. Arvatkaa vaan riemastuinko, kun latasin kuvat kamerasta koneelle ja näin tämän. Tuollaista huumoria kun ei saa normaalisti filmille yrittämälläkään.

Olin siis iltakävelyllä metsän siimeksessä mutkittelevalla Recreation Roadilla. Nämä olennot hiippailivat polulla ja jäivät tuijottamaan minua. Kaksi pienimmäistä hiipi minua kohti korviaan puistellen ja aivan tajuttoman uteliaina. Isompia kismitti.

6 kommenttia:

Polgara kirjoitti...

Pesukarhuja ;D

tiikeritoveri kirjoitti...

TOTOROja???! 8-D
Jos olet onnekas, seuraavalla kerralla vastaasi ajaa nekobasu?!

Ta-Miit kirjoitti...

Heh, hyvä arvaus, mutta saa vielä arvuutella. Näiden joukossa oli kaksi isoa ja kolme pientä. En tajua, miten niiden silmät muuttuivat tuollaisiksi salaman välähdyksestä.

Zepander kirjoitti...

Jotain räppinuorisoo pahanteossa...

Maria kirjoitti...

Arvaan että siellä näkyy... Pöllöjä? Tosin ne ei taida olal laumaeläimiä... :D Hauskannäköisiä joka tapauksessa!

Ta-Miit kirjoitti...

Nuo olivat metsäkauriita. En tiedä mikä ilmiö teki niiden silmien heijastuspinnasta pyöreitä ja noin pöllömäisiä. Ilme on joka tapauksessa aivan loistava.

Metsäpolulla siis tepasteli kaksi aikuista ja kolme pientä bambia. Pienet bambit olivat minusta ihan älyttömän kiinnostuneita ja hiippailivat kohti samalla, kun niiden vanhemmat puistelivat jälkeläistensä typeryydelle tuohtuneina päätään ja pärskähtelivät hassusti.

Meikkä tietysti nautiskeli niiden katselemisesta ja koitti ottaa kuvia vanhalla kameralla hämärässä liian kaukaa ja ilman tukea.