maanantaina, lokakuuta 15, 2007

En vaan jaksa

Sitä minä en kyllä ikinä jaksa tajuta feminismiin vihamielisesti suhtautuvien logiikassa, että jos naiset aktiivisesti tavoittelevat omaa etuaan, ajavat omia asioitaan ja tekevät työtä oman hyvinvointinsa eteen, niin se on feministien vihaajilta aina ja poikkeuksetta pois, vaikkei se koskisi heidän karvaisia perseitään piirun vertaa.

Samat tyypit, jotka jokaisessa lauseessaan muistavat kailottaa sitä, kuinka nainen on aina ja kaikin tavoin se heikoin astia, tuntuvat muuten pelkäävän ihan saatanasti sitä, että heikot ja surkeat naiset alistavat tossunsa alle koko maailman, pahemmin kuin miehet koskaan. Mielenkiintoinen paradoksi. Samalla logiikalla Venäjän sietäisi olla tosi peloissaan siitä, että Suomi käy yllättäen häijyksi ja vallanhimoiseksi, valtaa koko Venäjän ja karkottaa kaikki vastaan vimpuloivat venäläiset Lappiin soita kuokkimaan.

Feministien vihaajat eivät koskaan ota kuuleviin korviinsa sitä, jos feministi sanoo rauhallisella äänellä, että hänestä on tärkeää olla tasa-arvoinen, tiedostava, vapaa ja vahva yksilö jo siksikin, ettei hänen tarvitse katkeroitua alistamisestaan ja kostaa katkeroitumistaan kumppanilleen. Feministien vihaajat laittavat kädet korville ja loilottavat laa-laa-laa-mää-en-kuule-mittään, jos feministi yrittää muistuttaa siitä, että hän haluaa valtaa, vastuuta ja enemmän rahaa esimerkiksi siitä yksinkertaisesta syystä, ettei hänen puolisonsa tarvitse perheen ainoana elättäjänä nääntyä kohtuuttoman työtaakan alle ja tehdä itsemurhaa tai ehkä jopa tappaa koko perhettään, jos epäonnistuu ylimitoitettujen paineiden alla.

Mutta ai niin. Enhän minä oikeasti niin ajattele. Oikeasti minä ajattelenkin ihan juuri niin kuin kaikki feministienvihaajat väittävät, koska feministinvihaajat sanovat niin ja feministinvihaajat ovat tietenkin aina niin vitun oikeassa. Koska olen feministi, automaattisesti vihaan, halveksin, syrjin ja kyykytän kaikkia tuntemiani miehiä ja haaveilen uudesta uljaasta maailmasta, jossa pitkiin natsinahkatakkeihin pukeutuneet ratsupiiskaa käsissään vihjailevasti hivelevät dominat hallitsevat ja miehet ryömivät heidän jaloissaan koirina uikuttaen. Joka ikinen hetki. Taukoamatta ja kaikissa teoissani.

Tai sitten... NOT

5 kommenttia:

Zepander kirjoitti...

Mmmm. ..pitkiä natsinahkatakkeja...

Anonyymi kirjoitti...

"että jos naiset aktiivisesti tavoittelevat omaa etuaan, ajavat omia asioitaan ja tekevät työtä oman hyvinvointinsa eteen"

Niin kyse taitaa olla siitä, että feministit väittävät tuon olevan tasa-arvoa, mutta jos miehet tekisivät tuota itselleen, niin siitä tulisi automaattisesti sovinismia.

Harvinaisen ristiriitaista. Olisi siis parempi puhua asioista oikeilla nimillään. Ehkä se auttaisi. Mene ja tiedä...

Ta-Miit kirjoitti...

Tätä en muuten olisi uskonut, ellen olisi omin silmin nähnyt. On ihan oikeasti olemassa miehiä, joiden ironian ja käänteisen huumorin tajun kehitysaste on nähtävästi täysin zero. Mahtaa olla ankeaa kun ei koskaan tajua mille osalle vitsissä pitäisi nauraa makeasti. En jaksa edes linkata, sillä eiköhän olennainen järjen jättiläisyys ilmene jo seuraavista riveistä:

"Ääritelaketjufeministit vauhdissa"

"Tehyn touhut ovat näköjään houkutelleet muitakin telaketjufeministejä esiin ompelukerhoistaan. Näin kirjoittaa “Raapimapölkky” -niminen blogi. Nimi taitaa viitata miesten raapimiseen pitkillä kynsillä?"

“Koska olen feministi, vihaan, halveksin, syrjin ja kyykytän kaikkia tuntemiani miehiä ja haaveilen uudesta uljaasta maailmasta, jossa pitkiin natsinahkatakkeihin pukeutuneet ratsupiiskaa käsissään vihjailevasti hivelevät dominat hallitsevat ja miehet ryömivät heidän jaloissaan koirina uikuttaen. Joka ikinen hetki. Taukoamatta ja kaikissa teoissani.”

"Nyhän on niin, että jos joku MIES kirjoittaisi, että hän haluaa alastomien naisten ryömivän maihinnousukenkiensä ympärillä maassa, jotta hän voisi piiskata heitä, niin siitähän vasta hirveä meteli tulisi, ja vähintäänkin syytteitä oltaisiin jo kohta nostamassa."

Mitä tähän voi sanoa muuta kuin, että palatkaapas pojat sitten takaisin aapisen pariin ja opetelkaa lukemaan jotain myös sieltä rivien välistä. Boratin katsominen voi myös auttaa asiaa.

Ta-Miit kirjoitti...

Edelliseen kommenttiini viitaten, asiaa tarkemmin tutkittuani saatoin huokaista helpotuksesta. Kyseessä oli sittenkin NOT-mies, eikä jälleen uusi liipaisinherkkä hörhö potentiaalisten häiriköiden jonossa.

Blogimaailmasta on muuten tulossa aika mielenkiintoinen paikka, jos joka toinen sivusto pitääkin lukea ihan nurinkurin, kuin mitä ilmiasu antaa ymmärtää. Tulee jotenkin elävästi ihan exä mieleen.

Panu kirjoitti...

Sitä minä en kyllä ikinä jaksa tajuta feminismiin vihamielisesti suhtautuvien logiikassa, että jos naiset aktiivisesti tavoittelevat omaa etuaan, ajavat omia asioitaan ja tekevät työtä oman hyvinvointinsa eteen, niin se on feministien vihaajilta aina ja poikkeuksetta pois, vaikkei se koskisi heidän karvaisia perseitään piirun vertaa.

Ei siinä ole yhtään mitään väärää, jos naiset ajavat omaa etuaan, niinhän kaikki tekevät. Se on hiukkasen väärin, että feministit väittävät naisten edun olevan kaikkien etu. Ei se ole.