lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

Outoja mielitekoja


Olen oraalisesti hyvin vinksahtanut persoona. Kello kahden aikaan yöllä sain visuaalispainotteisen mieliteon ostaa kuvassa olevan leivonnaisen kaupasta ja nautiskella sen kahvin kanssa, kun olin ensin kuvannut sen edestä ja takaa. Taustana keittiömme pirteät verhot. En uskaltanut lukea lisäaineluetteloa. Enkä ole raskaana (miettikää vaan mitä söisin, jos olisin - onneksi olen vela!). Ehkä hautakiveeni tulee kirjoitus: Kuoli syötyään jotain vihreää, karvaista ja epäilyttävän näköistä ihan vain uhallaan, voidakseen sanoa että söi sen.

Jänismies sanoo, että hän elää Muppet Showssa. Olisikohan minulla jotain tekemistä asian kanssa? Tosin Jänismiehen elämässä on tapahtunut selkeää kehitystä, sillä villit nuoruusvuotensa hän eli omien sanojensa mukaan Meet the Feebles: in väen keskellä.

10 kommenttia:

tiikeritoveri kirjoitti...

Kyllä, olet vinksahtanut. Mulle saisi aiiikamoisen rahapinon latoa pöytään ennen kuin tuon söisin, jos sittenkään.

Mutta kiitos visuaalisesta huvituksesta (eipä voisi paremmin sopia taustaksi tuo kuuluisa verhokangas), ja leffavinkistä! Tunnustan etten ollut Feebleseistä koskaan kuullutkaan, mutta meni nyt saman tien pakko nähdä -listalle. Muppet Show'ta (lapsuuden suosikkeja mullakin) olen muuten täällä nähnyt jonkun yksittäisen jakson ranskalaisversiona. Ei siis pelkästään dubattuna vaan uudelleen tehtynä niin, että ihmisvieraatkin olivat ranskalaisjulkkiksia.

Ta-Miit kirjoitti...

Siis se Feebles on sitten oikeasti AIVAN KAUHEA, siis niin törkeää, ällöttävää ja anaalista menoa, että Peter Jacksonin katsottiin mm. sen takia olevan häpeäksi maalleen, kunnes sitten tarttui taannoin LOTR-jättipottiin ja muuttui ääni kellossa.

Polga kirjoitti...

Tuo näyttää aika makeelta, mähnäiseltä ja melkein herkulta ,D Mutta mä olenkin poikkeava. Jos makeanhimo iskee, ei voi mitään!

Ta-Miit kirjoitti...

Hah, Jänismies ei suostunut ottamaan tuollaista (parempi itsesuojeluvaisto kuin minulla), vaan kaivoi laarista jonkun skonssin. Sitten kun se skonssi olikin kuivaa, mautonta känttyä niin arvatkaas kuka oli meikäläisen öllin äärellä haukkupalan kerjuussa? Ei tuota nyt kauhean herkuksi voinut kehua, mutta sokeriahan se pääosin oli ja ihan syötävän makuista, joten lähti ainakin makeannälkä.

Mä vaan kirjoitti...

Kuka noita paakkelsseja oikein leipoo =D?

Ta-Miit kirjoitti...

Joku Wegmansin (www.wegmans.com)
supermarketissa...

chi kirjoitti...

Ihana :D Voin kuvitella, millainen möreä ääni tuolla otuksella olisi.

shaoli kirjoitti...

Auts ja yöks.

Siskon kaverilla oli joskus sellainen muki, jossa pohjalla oli samannäköinen ökkis. Siskolla ja kaverilla oli naurussa ja ilossa pitelemistä, kun mulla juodessa pepsi väheni mukista ja mulkosilmö tuli vastaan.

Ta-Miit kirjoitti...

Minulla on jonkinlaisena utopistisena haaveammattina ollut kahvilanpitäjä-kondiittori, joka sitten taatusti leipoisi kaikkea HYVIN kummallista syötävää tarjolle. Mutta haaveena taitaa pysyä, kun Suomessa tuo kahvilan pitäminen ja siinä onnistuminen näyttäisi olevan tosi hankalaa, jollei mahdotonta, ellei ole jotain isoa ketjua takana.

Ta-Miit kirjoitti...

Shaoli, tuosta saisi mahtavan piilokameravideon: Mitäs tuolla mun mukissa..... AAAAAAAAGGGH!