perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Paniikin tunne
Aaah - se tuntuu ilmassa,
se tuntuu ruumiissa,
se on tää paniikin tunne,
paniikin tunne,
ja se tulee joka kevät.

Enpä osaisi kuvailla tätä tunnetta paremmin kuin Röyhkä. Levoton olo, levottomia ajatuksia ja levottomat jalat. Tuli hännän alla. Sama juttu joka kevät.

Kukkivat puut ovat niin upeita, että tekisi mieli imaista näkymä ruiskuun ja tykittää se suoraan suoneen. Magnoliat levittelevät porvarillisia pönkkähameitaan ja pudottelevat nuppuja suojanneet rapeat chinchillaturkkinsa maahan. Kultasadepuut käyvät silmille räikeän keltaisina räyhähenkinä. Vaaleanpunaa kuohuu joka puolella niin, että suussa alkaa maistua hattaralle. Lämmin tuuli leyhyttää muurin päällä makaavan neidon suurta, kirkkaanpunaista lierihattua.

Auringossa juotu kahvi saa selkäpiin värisemään ja soimaan, kultaa heijastavat ihokarvat nousevat pörhölle. Ohi juoksevat atleettiset ja yläkropaltaan paljaat miehet leijuvat feromoneina sieraimiin. Katse jää kiinni bikineissä aurinkoa ottavaan naisiin. Vanha, hopeahapsinen pappakin näyttää niin komealta, että.

Päässä kaaos, mihin pitäisi mennä, mistä tulla, mitä tehdä, miksi päätyä ja ylipäätään minkä tähden. Istu siinä nyt sitten aloillasi ja kirjoita.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ah kevät, se herättää kaiken horroksessa olleen...Siellä missä on selkeitä vuodenaikoja, kevään tulo onkin todella intensiivistä kun taas täällä missä on vihreää ympäri vuoden, se ei tunnu samanlaiselta...

Zepa kirjoitti...

Ooooo kuvat vakuuttaa!!

Anni kirjoitti...

Kevät, kevät, kevät, oih kevät. Mäkin oon ihan sekaisin. Ihanaa ja kamalaa samaan aikaan. Vaaleanpunaiset puut on ällöjä ja ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kiinnostava blogi. Tuli joskus vastaan ja oon jäänyt vakituiseksi lukijaksi. Kevät on juuri tuota mitä kuvailit! Hyvää keväänjatkoa sulle. t. K

Ta-Miit kirjoitti...

Kiitos K ja muut! Minä olen ihan keväthumalassa, juovuksissa auringosta ja lämmöstä :) Olikin niin kylmä ja kalsea talvi, että tätä on odotettu!

Hiipi kirjoitti...

Yääk Röyhkä, mutta aaaah vaaleanpunaiset magnoliat! Nuo kukkivat puut kun joskus näkis ja kokis ihan livenä. Ihanaa kevättä sulle!