lauantaina, toukokuuta 20, 2006

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Tarviiko sanoa mitään :) ! Hard Rock Hallelujah!

5 kommenttia:

rintti kirjoitti...

Ei tarvii, ei ees pysty :)

Ta-Miit kirjoitti...

Lupasin olla hangon keksinä kolme viikkoo, jos näin käy! Tää oli paras juttu koskaan jonka takia viitin sanoa olevani suomalainen :)

Ta-Miit kirjoitti...

Ainoa mistä Lordi ansaitsee mielestäni viholaisia on se, että äijä vetää korostetun uhmakkaasti röökiä kameroiden edessä. Se on nimittäin habitti, jota kenenkään ei tarvitsisi mainostaa minkään näin positiiviseksi koetun asian yhteydessä.

tiikeritoveri kirjoitti...

No minäpä kommentoin vielä kiusallakin - oletan Suomessa kaikkien saaneen tähän mennessä jo niin suuren yliannostuksen viisuja ja voitonhuumaa, ettei sitä lisä pahennakaan.

Itse katsoin siis kisat France3 -kanavalta. Päällimmäiseksi muistoksi jäi tietenkin Lordi (varmasti kaikille kansallisuudesta riippumatta), ja (suomalaisena) voiton historiallisuus Suomelle - onhan se jymyjuttu kertakaikkiaan! Mutta kun näkökulma oli ranskalainen, ja Ranskan edustaja (jota yltiöpatrioottiset kommentaattorit ennustelivat ennen pistelaskua ehdottomasti ainakin kärkiviisikkoon) jäi piste- ja sijaluvuille, jotka yleensä ovat olleet Suomen kohtalona, olihan se jotenkin tragikoomista kuultavaa... Lordin esiintymisen jälkeen kommentaattorit totesivat, etteivät suomalaiset ole Euroviisuja koskaan voittaneet, jatkaen täydellisen yksimielisesti, että "eivätkä kyllä voita nytkään, eivät sentään TÄLLÄ, se on varma". Minä ajattelin, että odottakaahan vaan, eivätköhän kohta leukanne loksahda... Niin kuin todella loksahtivatkin - harvoin sitä kuulee ranskalaisten menevän yhtä harvasanaisiksi kuin nuo kokeneet kommentaattorit pistelaskun edetessä... :-) Tiedä sitten kumpi niille oli käsittämättömämpää, monstereiden menestys vaiko oman "niiiiin kauniisti, kuulittehan kuinka kauniisti!" laulaneen Virginien menestymättömyys. Minua rupesi kyllä huvittamaan siksikin, kun itselleni tuo hempeilevä huhuilu toi jotenkin mieleen lehmien kutsuhuutelun... tai vielä lähemmin jonkun "souda, souda sinisorsa" -henkisen haikean rannalla huhuilun: "Sii-ilk-ki-uuik-kuuuuu, soooou-da täään-ne jo mun luoooo..." x-D

Että kannattihan tuo siis juuri tänä vuonna seurata, vaikka muilta osin kisa tarjosikin vielä karmeampaa ja/tai yhdentekevämpää musiikkia ja mauttomampaa esiintymistä kuin muistikuvani muinaiselta 80-luvulta. No, kahdelle muulle olisin itse saattanut pari irtopistettä antaa: Liettualle (kaikessa äärisimppelissä älyttömyydessään mielestäni aidosti hauska!) ja Britannialle (ihan vain lukkarinrakkaudesta, koska se toi lapsenäänisine koulupukutyttöineen mieleen ihanankamalan j-popin - jos näistä kappaleista olisi äänestetty Japsilassa, olen aika varma että britit olisivat sijoittuneet hyvin korkealle, ehkä kisanneet voitosta Lordin kanssa).

Ta-Miit kirjoitti...

Mulle oli melkoinen järkytys se, miten huono kappale Ranskalla olikaan. Olin näet stereotyyppisesti kuvitellut, että sieltä kuitenkin tulee jotain Myleneen tai johonkin muuhun ylimaalliseen ranskalaislaulajaan viittaavaa. Oli tosiaan kamalan luiru viisu kaikenkaikkiaan, mutta ei tosiaankaan ainoa kamala!

Juu, brittilän rallatus oli omalla tavallaan ihan hauska ja tarttuva, vaikken koulutyttöestetiikasta erityisemmin perustakaan.Liettuan biisi tulee jäämään eloon, lyön vetoa että sitä lauletaan kaikissa seuraavissa euroviisuissa kannustuslauluna. Ainakin täällä Suomessa se raikasi lauantaina tuon tuosta.