tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

4812 kusipäätä

Nyt ovat sitten saaneet itselleen kelpo kansanedustajan sellaiset, jotka hyväksyvät edustajaltaan naisen jahtaamisen veitsen kanssa, tämän hakkaamisen, huorittelun ja tappamisen uhkailun.

Kaipa Suomesta sitten löytyy hyvä otanta ihmisiä, jotka pitävät tuon kaltaista käytöstä hyväksyttävänä ja ihan normaalina. Runsaasti sitä ainakin harjoitetaan.

Raukkikset. Vellihousut. Naistenhakkaajat.

Häpeäisitte nyt edes hiukan.

4 kommenttia:

lupiini kirjoitti...

Mustakin Jaskari on varsinainen kokovartalokyrpä ja oli todella ilahduttavaa nähdä, että oikeus voi vielä tapahtua, vaikka vastakkain ovat virolainen strippari ja Kykypuolueen kansanedustaja.

Ehkä Jaskaria äänestäneet halusivat ilmaista dudelle tukensa, jossain vaiheessahan se onnistui mediassa vakuuttamaan syyttömyyttään ja panemaan kaiken "ajojahdin" piikkiin.

Noin ylipäätään ihmetyttää tavattomasti äänen antaminen kusipäille, vieläpä rikollisille. Juhantalonkin poliittinen ura vain jatkui rötöstelyjen jälkeen ja rakennettinpa hänelle synnyinkunnassaan patsaskin. Kari Häkämieskin on näköjään Kotkan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen johdossa. Tietty sillai looginen jatko uralle, kun kokemusta löytyy terveystoimesta sitä kautta, että on hakannut naisensa sairaalaan (ja saanut siitä parin donan sakot).

Ta-Miit kirjoitti...

Politiikassa on mielenkiintoista se, että vallanpitäjät voivat tehdä lähes mitä tahansa törkeyksiä, joista tiedotetaan lehdissä ympäri maailmaa ja silti kukaan ei tunnu mahtavan rötöstelijöille mitään. Päinvastoin, silitetään vaan törkymöykyn päätä ja tuupitaan innokkaasti seuraavallekin kierrokselle.

Rypyt urassa unohtuvat tajuttoman nopeasti, heti kun niistä tiedottanut keltainen lehti päätyy paperinkeräykseen.

Kenenkähän etujen mukaista on saada huonosti käyttäytyviä ihmisiä vallan kahvaan. Kai sitten sellaisten, jotka ovat moisia itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se niin mene, että kansanedustaja edustaa kansaa. Niinpä Jaskari edustaa naisenhakkaaja-suomalaisia ja Juhantalo muita rikollisia. Heleppoo...

Mette kirjoitti...

Niin no, minusta Jaskarin kotiottelu kuulosti normaalilta viikonlopulta lähiössä...